Kingsman: Kultainen jatko-osa

Kingsman: Kultainen kehä on aivan mahtava jatko-osa vuonna 2014 ilmestyneelle Kingsman: Salainen palvelu- elokuvalle. Kultainen kehä ei ole parempi eikä huonompi elokuva kuin Salainen palvelu. Minusta se juuri tekeekin hyvän jatko-osan. Se ja ensimmäisen elokuvan tyylin jatkaminen toisessa elokuvassa. Sekin toteutui tässä elokuvassa loistavasti.

SEURAAVASSA KAPPALEESSA KERROTAAN ELOKUVAN JUONESTA. JOS ELOKUVAA ET OLE NÄHNYT ETKÄ HALUA KUULLA SPOILEREITA ÄLÄ LUE TÄTÄ KAPPALETTA!!

Päähenkilö Eggsyn (Taron Egerton) elämä on täydellistä. Hän on töissä Kingsman agenttijärjestöllä. Hänen parisuhteensa tyttöystävä Tilden (Hanna Alström) kanssa on hyvällä mallilla. Kaikki näyttää valoisalta, kunnes jokainen Kingsmanin tiedostoihin kirjattu osoite räjähtää. Kahdeksan muun kohteen mukana myös Eggsyn koti ja Kingsmanin räätälikaupaksi naamioitu päämaja räjäytettiin. Ainoat eloon jääneet Kingsman agentit Eggsy ja Merlin avaavat Kingsmanin maailmanloppusuunnitelman sisältävän kassakaapin. Sieltä he löytävät vinkin lähteä Kentuckyyn Amerikkaan. Amerikasta löytyykin Kingsmanin kaltainen agenttijärjestö Statesman. Yhdessä Statesmanin avulla Eggsy ja Merlin pelastavat jälleen kerran maailman.

Elokuvassa yhdistyi upeasti agentti elokuvien draama ja toiminta sekä juuri sopiva määrä komediaa. Elokuvan juoni oli viihdyttävä ja sopi hyvin ensimmäisen elokuvan jatkoksi. Suurin osa hahmoista oli hienosti luotuja. Ainoa hahmo, jonka tarinassa oli valittamista, on yksi Statesman agenteista, Whiskey (Pedro Pascal). Hänen tarinassaan oli mielestäni muutama turha kohta. Hänen motiivinsa olivat epäuskottavia. Elokuvan jälkeen jäi miettimään olisiko elokuva ollut parempi ilman koko hahmoa. Koko elokuvan ajan jatkui ensimmäisestä elokuvasta tutut tyylit. Siinä käytettiin samaa viihdyttävää tapaa kuvata taistelukohtauksia. Tässä tyylissä taistelun koreografia on yliampuva ja kamera liukuu ympäri taistelijoita ja seuraa heidän liikkeitään lähes koko kohtauksen ajan.

Lyhyesti sanottuna Kingsman: Kultainen kehä on mahtavin jatko-osa pitkään aikaan. Se on viihdyttävä ja helppo katsoa. Se pitää kiinni ensimmäisen elokuvan tyylistä, mutta ei silti ole samanlainen. Se ei ole elokuvana huonompi kuin edeltäjänsä muttei myöskään parempi. Kingsman: Kultainen kehä todella on The Kultainen jatko-osa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarina: En kyllästynyt

Heipä hei immeiset :)

Busseja, kaakaota ja to go- mukeja